Pyydä tarjous UUDESTA tai KÄYTETYSTÄ VW, Audi, Skoda ja Seat DSG / S-Tronic mekatroniikkayksiköstä, tai tilaa mekatroniikkayksikön UUDELLEEN OHJELMOINTI. Takuu 1 – 2 vuotta!

Mekatroniikkayksiköiden tarjoukset
Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.
Valitse haluamasi tuote:


Uusi 6-vaihteinen 02E mekatroniikka
 UUSI ALKUPERÄINEN 6-vaihteinen DSG / S-Tronic (02E) mekatroniikkayksikkö, autoosi kuuluvalla ohjelmalla. Hinnat alkaen 1400,00 €, riippuen mikä vaihteisto autossa on.
VW varaosatakuu 1 – 2 vuotta. Ei jälleenmyyjille.


Käytetty 6-vaihteinen 02E mekatroniikka
 KÄYTETTY 6-vaihteinen DSG / S-Tronic (02E) mekatroniikkayksikkö, autoosi kuuluvalla ohjelmalla, kysy saatavuus ja hinta.
Varaosatakuu 3 kk.


Uusi 7-vaihteinen (0AM) mekatroniikka
 UUSI ALKUPERÄINEN 7-vaihteinen DSG / S-Tronic (0AM / DQ200) mekatroniikkayksikkö, autoosi kuuluvalla ohjelmalla. Hinnat alkaen 1200,00 €, riippuen mikä vaihteisto autossa on.
VW varaosatakuu 1 – 2 vuotta. Ei jälleenmyyjille.

Kysy myös tarjous muista uusista 7-vaihteisista DSG / S-Tronic mekatroniikkayksiköistä (0BH / DQ500 ja 0B5 / DL501).
Uusi elektroninen ohjausyksikkö 7-vaihteiseen (0AM) mekatroniikkaan
 Uusi elektroninen OHJAUSYKSIKKÖ 7-vaihteiseen DSG / S-Tronic (0AM / DQ200) mekatroniikkayksikköön on saatavissa myös erikseen. Hinta 650,00 €, toimitetaan valmiiksi autokohtaisesti ohjelmoituna ja hinta sisältää myös rahdin haluttuun osoitteeseen Suomessa. Toimitusaika n. 1 viikko.
Varaosatakuu 1 vuosi. Ei jälleenmyyjille.


HUOM! Kaikkien 6- ja 7-vaihteisten mekatroniikkayksikköjen tilauksiin sisältyy aina täydelliset mekatroniikkayksikön irroitus- / asennus- / öljynvaihto- / resetointi- / perusasetusohjeet. Ohjeet ovat suomenkieliset ja toimitetaan sähköpostitse heti kun tilaus on tehty, poislukien jos vaihtotyö tehdään yhteistyökumppanimme luona jolloin ohjeita ei tarvita.
Mekatroniikan uudelleen ohjelmointi
 UUDELLEEN OHJELMOINTI 6-vaihteiseen (02E) tai 7-vaihteiseen (0AM) DSG / S-Tronic mekatroniikkayksikköön, autoosi kuuluvalla ohjelmalla, hintaan 150,00 € + lähetyskulut.
Uudelleen ohjelmointi tarvitaan esim. jos halutaan vaihteistolle erikoisohjelma tai silloin jos olet hankkinut itse jostain käytetyn, ja huom! oikeanlaisen, mekatroniikkayksikön johon pitäisi ohjelmoida juuri sinun autoosi sopiva ohjelma. Voimme ohjelmoida Audin mekatroniikan Skodaan, Seatin mekatroniikan Volkswageniin, jne., miten päin tahansa.
Mekatroniikkayksiköt toimitetaan aina valmiiksi ohjelmoidulla, juuri sinun autoosi sopivalla, autokohtaisella ohjelmalla.
Täytä tähän alle autosi tiedot (vaihteiston koodi löytyy autosi huoltokirjan ensimmäiseltä aukeamalta). Jos tiedot eivät löydy helposti huoltokirjasta, voit myös liittää mukaan valokuvan huoltokirjan ensimmäisellä aukeamalla olevasta tarrasta (täytä silloin tyhjiksi jääviin kenttiin ”x”):
* = pakollinen kenttäTarvittaessa voit liittää minkä tahansa tiedoston, valokuvan huoltokirjan tarrasta, tekstitiedoston, jne.:

Lisäksi tarvitsemme yhteystietosi alla oleviin kenttiin. Kun olemme saaneet tilauksesi varmistamme tuotteen saatavuuden ja lähetämme tarjouksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Emme käytä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, emmekä myöskään luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille.Valitse toimitustapa:  Postin postipaketti 13,00 €
 Matkahuollon bussipaketti 20,00 €.
 Nouto 0,00 €.
 Haluan tarjouksen mekatroniikan vaihdosta (sis. vaihtotyö + uudet DSG-öljyt + suodatin + mahdolliset muut pienvaraosat.)
Lopulliseen laskuun ei tule mitään muita kuluja ja maksuaika yksityishenkilöille on 14 vrk. HUOM! Uudet mekatroniikkayksiköt tilataan / luovutetaan kuitenkin asiakkaalle vasta kun koko maksusuoritus näkyy tilillämme! Uuden mekatroniikkayksikön toimitusaika on yleensä noin 2 – 3 viikkoa. Käytetyn ja uudelleen ohjelmoitavana olleen mekatroniikkayksikön toimitusaika on tyypillisesti 3 arkipäivää. Takuu kaikille uusille mekatroniikkayksiköille on 1- 2 vuotta.
 * Hyväksyn toimitusehdot ja yhteystietojen luovutuksen yhteydenottoamme varten.
Pyydä TARJOUS klikkaamalla Lähetä -nappia, saat samalla myös kopion tästä lomakkeesta itsellesi, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen:
Tiedoksi! Olen sairaslomalla 31.5.2020 asti, joten en vastaa sähköposteihin/puheluihin enkä soittopyyntöihin. ota yhteyttä yteistyökumppaneihini,->katso Linkit-sivu
YstävällisinTerveisin Mectronic OY /Kimmo Mäkinen.