Uusia ja alkuperäisiä 6-vaihteisia (02E) ja 7-vaihteisia (0AM) DSG/S-Tronic mekatroniikkayksiköitä:

 

Nyt voit tilata meiltä UUSIA ja ALKUPERÄISIÄ DSG6 (02E) ja DSG7 (0AM) mekatroniikkayksiköitä. Uudet mekatroniikkayksiköt toimitetaan aina autokohtaisella ohjelmalla varustettuna.

Keski-Euroopan rahdista ja autokohtaisesta ohjelmoinnista johtuen uuden mekatroniikkayksikön toimitusaika on yleensä noin 2 – 3  viikkoa. Uuden mekatroniikkayksikön takuuaika  on 1 – 2 vuotta. Ei jälleenmyyjille.

Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, pyydä tarjous: Tarjouspyyntö

Uusia elektronisia ohjausyksiköitä 7-vaihteisiin (0AM) DSG / S-Tronic mekatroniikkayksiköihin:

Uusi elektroninen OHJAUSYKSIKKÖ 7-vaihteiseen DSG / S-Tronic (0AM / DQ200) mekatroniikkayksikköön on saatavissa myös erikseen. Hinta 650,00 €, toimitetaan valmiiksi autokohtaisesti ohjelmoituna ja hinta sisältää myös rahdin haluttuun osoitteeseen Suomessa. Toimitusaika n. 1 viikko.

Varaosatakuu 1 vuosi. Ei jälleenmyyjille.

Katso tarjous! Tarjouspyyntö

6-vaihteisen 02E DSG mekatroniikan varaosia:

Myytävänä 6-vaihteisen 02E DSG mekatroniikan käytettyjä varaosia, esim. kolariautoihin. Näitä ei uutena varaosana saa mistään. Osien hinnat 15 – 100 € / kpl. Kysy!

NYT: DSG6 (02E) mekatroniikkayksikön uudelleen ohjelmointi:Olemme panostaneet paljon tutkimukseen ja tuotekehitykseen, ja nyt voimme uudelleen ohjelmoida DSG / S-Tronic mekatroniikkayksiköt autokohtaisella ohjelmalla. Voimme esimerkiksi ohjelmoida Audin S-Tronic 02E mekatroniikan Skodan tiettyyn malliin sopivaksi, tai tehdä Seatin mekatroniikasta tiettyyn Volkswageniin sopivan, Skodasta VW:n, jne., miten päin tahansa. Ohjelmiston vaihdon voimme tehdä mekatroniikan ollessa autossa paikallaan ja myös niin, että mekatroniikkayksikkö on irrallaan pöydällä.

DSG6 (02E) mekatroniikan uudelleen ohjelmointi sisältää aina autokohtaisen ohjelman: Tarjouspyyntö

Tiedoksi, erilaisia 6-vaihteisen DSG:n mekatroniikan SW / HW kombinaatioita on valtavasti, siksi väärä SW / HW versio autosi mekatroniikassa:
– haittaa auton ajettavuutta
– käskee vaihteistoa vaihtamaan väärin (väärät vaihtokohdat)
– aiheuttaa lisääntynyttä polttoaineenkulutusta
– aiheuttaa kytkimien epänormaalia / nopeaa kulumista
– aiheuttaa moottorin ohjausyksikön (ECU) ja vaihteiston ohjausmodulin (TCM) ristiriitaisia / suunnittelemattomia toimintoja
– saattaa aiheuttaa vikakoodeja

 

Voimme myös tehdä ohjelmallisia muutoksia 6-vaihteisiin DSG ja
S-Tronic vaihteistoihin, esimerkiksi:

– increased Torque Limit
– eliminated or increased Automomatic Upshifting in M-Mode
– disable Kick Down in M-Mode
– optimized Launch Control
– shorter shifting time
– individual calibration of the shifting maps in D- or S- Mode
– increased redline for Downshift
– jne.

MYYTY!!! minikaivuri Yanmar SV17 vm 2010 / tunnit 1200 h, CE hyväksytty:

MYYTY siisti minikaivuri YANMAR SV17:
Ajotunnit vain 1200 h
Moottori Yanmar 3-sylinterinen diesel
Teho 9.5 kW
Paino 1790 kg
CE hyväksytty
Alv vähennyskelpoinen

Lisähydrauliikka
Luiskakauha
Kynsikauha
Tyvitaitto
Hyvät telat
Käynnistyksenestolaite
Lämmityslaite
2 ajonopeutta
Takuutunnit
Puskulevy
Hyvin huollettu
2-omisteinen
Käyttöohjekirja (myös muistitikulla)
CE Todistus
Sarjanumero AYROSV17LOR203465

Kone on Jyväskylässä.

Ei hitsailtu mistään, eikä tiedossa olevia vikoja. Luonnollisesti joitakin käytönjälkiä on.

Lisätietoja: Kimmo Mäkinen / 0400 641 659

Ohjainmodulien koodaus:

VW, Audi, Skoda ja Seat autoosi on mahdollista aktivoida ja / tai säätää monia erilaisia toiminnallisuuksia, ne saattavat autossasi olla, mutta niitä ei ehkä ole koskaan aktivoitu, koska autoa tilatessa ne eivät ole kuuluneet ostettuun varustepakettiin, tai olet nyt ostanut jonkun lisävarusteen ja niiden olemassaolo pitäisi koodata jollekin auton ohjainmoduleista. Esimerkiksi olet ostanut peruutustutkan, vetokoukun, uudet stereot, jne. Tai haluat aktivoida esimerkiksi Coming Home -valot (ajovalot syttyvät ja sammuvat automaattisesti kun poistut autosta), muuttaa takalasinpyyhkijän käytöstä, säädättää vaikkapa ajovaloille tulevan pesunesteen määrää, jne. VW, Audi, Skoda ja Seat ohjainmodulien koodaus nyt Jyväskylässä edullisesti.

Vikakoodien luenta ja nollaus:

Moottorihäiriövalo syttyi tai vaihteiston PRDNS –valo vilkuttaa autosi mittaristossa? Huoltoa ja varaosien tilausta varten saat vikakoodit paperille tulostettuna ja / tai sähköisessä muodossa suoraan sähköpostiisi. Kaikkien automerkkien vikakoodien luenta ja nollaus, vuosimallista 2001 –> uusiin, nyt Jyväskylässä edullisesti.