Uusia ja alkuperäisiä 6-vaihteisia (02E) ja 7-vaihteisia (0AM) DSG/S-Tronic mekatroniikkayksiköitä:

 

Nyt voit tilata meiltä UUSIA ja ALKUPERÄISIÄ DSG6 (02E) ja DSG7 (0AM) mekatroniikkayksiköitä. Uudet mekatroniikkayksiköt toimitetaan aina autokohtaisella ohjelmalla varustettuna.

Keski-Euroopan rahdista ja autokohtaisesta ohjelmoinnista johtuen uuden mekatroniikkayksikön toimitusaika on yleensä noin 2 – 3  viikkoa. Uuden mekatroniikkayksikön takuuaika  on 1 – 2 vuotta. Ei jälleenmyyjille.

Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, pyydä tarjous: Tarjouspyyntö

Uusia elektronisia ohjausyksiköitä 7-vaihteisiin (0AM) DSG / S-Tronic mekatroniikkayksiköihin:

Uusi elektroninen OHJAUSYKSIKKÖ 7-vaihteiseen DSG / S-Tronic (0AM / DQ200) mekatroniikkayksikköön on saatavissa myös erikseen. Hinta 650,00 €, toimitetaan valmiiksi autokohtaisesti ohjelmoituna ja hinta sisältää myös rahdin haluttuun osoitteeseen Suomessa. Toimitusaika n. 1 viikko.

Varaosatakuu 1 vuosi. Ei jälleenmyyjille.

Katso tarjous! Tarjouspyyntö

6-vaihteisen 02E DSG mekatroniikan varaosia:

Myytävänä 6-vaihteisen 02E DSG mekatroniikan käytettyjä varaosia, esim. kolariautoihin. Näitä ei uutena varaosana saa mistään. Osien hinnat 15 – 100 € / kpl. Kysy!

NYT: DSG6 (02E) mekatroniikkayksikön uudelleen ohjelmointi:Olemme panostaneet paljon tutkimukseen ja tuotekehitykseen, ja nyt voimme uudelleen ohjelmoida DSG / S-Tronic mekatroniikkayksiköt autokohtaisella ohjelmalla. Voimme esimerkiksi ohjelmoida Audin S-Tronic 02E mekatroniikan Skodan tiettyyn malliin sopivaksi, tai tehdä Seatin mekatroniikasta tiettyyn Volkswageniin sopivan, Skodasta VW:n, jne., miten päin tahansa. Ohjelmiston vaihdon voimme tehdä mekatroniikan ollessa autossa paikallaan ja myös niin, että mekatroniikkayksikkö on irrallaan pöydällä.

DSG6 (02E) mekatroniikan uudelleen ohjelmointi sisältää aina autokohtaisen ohjelman: Tarjouspyyntö

Tiedoksi, erilaisia 6-vaihteisen DSG:n mekatroniikan SW / HW kombinaatioita on valtavasti, siksi väärä SW / HW versio autosi mekatroniikassa:
– haittaa auton ajettavuutta
– käskee vaihteistoa vaihtamaan väärin (väärät vaihtokohdat)
– aiheuttaa lisääntynyttä polttoaineenkulutusta
– aiheuttaa kytkimien epänormaalia / nopeaa kulumista
– aiheuttaa moottorin ohjausyksikön (ECU) ja vaihteiston ohjausmodulin (TCM) ristiriitaisia / suunnittelemattomia toimintoja
– saattaa aiheuttaa vikakoodeja

 

Voimme myös tehdä ohjelmallisia muutoksia 6-vaihteisiin DSG ja
S-Tronic vaihteistoihin, esimerkiksi:

– increased Torque Limit
– eliminated or increased Automomatic Upshifting in M-Mode
– disable Kick Down in M-Mode
– optimized Launch Control
– shorter shifting time
– individual calibration of the shifting maps in D- or S- Mode
– increased redline for Downshift
– jne.

tulossa entisöintiin: Volvo amazon123GT-67 / HUOM Ei myytävänä!!

Valmistettu Ruotsissa1967
-USA vientimalli (alunperin California /San Francisco-auto):
-Ostettu Marylandista 03/2019
-Mootttori: B20
-Vaihteisto: 4-vaihteinen J-type Overdrive
-alkuperäinen Gt-ratti
-alkuperäiset Gt-malliin kuuluvat superharvinaiset Hella-sumuvalot puuttuvat
-näitä Amazon Gt-malleja valmistettu vuonna-67 vain noin 1500kpl:tta
Asennusta odottaa:
-alkuperäinen Volvo-radio
-tykkivanteet, Minilite-look
-tarvike pitkät- ja sumu-valot Volvo- huppuineen

Ohjainmodulien koodaus:

VW, Audi, Skoda ja Seat autoosi on mahdollista aktivoida ja / tai säätää monia erilaisia toiminnallisuuksia, ne saattavat autossasi olla, mutta niitä ei ehkä ole koskaan aktivoitu, koska autoa tilatessa ne eivät ole kuuluneet ostettuun varustepakettiin, tai olet nyt ostanut jonkun lisävarusteen ja niiden olemassaolo pitäisi koodata jollekin auton ohjainmoduleista. Esimerkiksi olet ostanut peruutustutkan, vetokoukun, uudet stereot, jne. Tai haluat aktivoida esimerkiksi Coming Home -valot (ajovalot syttyvät ja sammuvat automaattisesti kun poistut autosta), muuttaa takalasinpyyhkijän käytöstä, säädättää vaikkapa ajovaloille tulevan pesunesteen määrää, jne. VW, Audi, Skoda ja Seat ohjainmodulien koodaus nyt Jyväskylässä edullisesti.

Vikakoodien luenta ja nollaus:

Moottorihäiriövalo syttyi tai vaihteiston PRDNS –valo vilkuttaa autosi mittaristossa? Huoltoa ja varaosien tilausta varten saat vikakoodit paperille tulostettuna ja / tai sähköisessä muodossa suoraan sähköpostiisi. Kaikkien automerkkien vikakoodien luenta ja nollaus, vuosimallista 2001 –> uusiin, nyt Jyväskylässä edullisesti.